Menu

Welkom op mijn inspiratie blog

Een acrylaat halve bol is heel veelzijdig. Je kan er van alles mee maken en dat vertel ik je graag op mijn blog. Hier kan je inspiratie op doen voor je eigen creaties en meer achtergrond informatie over Bolgigant lezen.

  • Hoe kom je erbij om deze halve bollen te verkopen?
    Hoe dan?! Wanneer ik aan vrienden vol trots mijn webshop laat zien, is vaak hun eerste reactie wat gaaf! Maar hoe kom je hierbij en wat kun je er zoal mee? Graag vertel ik jullie hoe mijn webshop is ontstaan … Lees meer
  • Inspiratie van een klant
    Acrylaat halve bollen inspiratie Heb je inspiratie nodig voor het gebruik van een halve bol? Acrylaat halve bollen zijn overal te gebruiken. De halve bol maakt indruk met zijn eenvoudige elegantie. De bol is gemaakt van acrylaat en is transparant. … Lees meer

Acrylaat halve bollen inspiratie

De Acrylaat halve bollen van Bolgigant zijn overal voor te gebruiken. Het is een gemakkelijke manier om jouw kamer op elegante wijze aan te kleden. De bol is gemaakt van acrylaat en is volledig transparant. Deze doorzichtige halve bollen zijn bij uitstek geschikt voor de presentatie van allerlei soorten goederen en zeer populair voor in winkels of op beurzen. Ben je een interieur designer of stylist dan kan je ze goed in je werk gebruiken. Halve bollen zijn een trend in de interieur designer wereld. Volg jij deze trend dan heb je echt een acrylaat halve bol nodig voor de styling.

Zelf een voorbeeld dat u wilt delen?

Raam bij een speelhuisje Bron: Eye- Opener

Heeft u iets uniek gemaakt en wilt u dat graag delen? Dat vinden wij erg leuk! Neem dan contact op om uw werk met ons te delen. Wij vinden het leuk om te zien wat onze klanten met de halve bollen maken. Wellicht kunnen andere klanten ook weer inspiratie op doen door uw creatie.

Ontwerper Fons Venner