Menu

Hoe kom je erbij om deze halve bollen te verkopen?

Hoe dan?! Wanneer ik aan vrienden vol trots mijn webshop laat zien, is vaak hun eerste reactie wat gaaf! Maar hoe kom je hierbij en wat kun je er zoal mee?

Graag vertel ik jullie hoe mijn webshop is ontstaan

Mijn vader is begonnen met een webshop in diverse acrylaat presentatie artikelen. Op een gegeven moment heeft hij aan mij gevraagd om deze webshop over te nemen. Hierop heb ik direct JA gezegd omdat klantencontact en het onderhouden van een webshop mij helemaal past.

Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en zoals ze zeggen heb ik mijn eigen sausje eroverheen gegooid. Na een aantal maanden leerde ik de artikelen en mijn klanten steeds beter kennen. Echter bij één artikel vroeg ik mij letterlijk af, hoe kan dit artikel zo goed verkopen? WAAR gebruiken klanten dit uiteindelijke voor?! Je kunt denk ik, al wel raden waar ik het over heb en dat is natuurlijk de halve kunststof bol.

Hoe dan?

Ik wist dat wij uniek zijn in het leveren van deze bol in de afmetingen van 600mm tot 1000mm. Maar waarvoor wordt het gebruikt bij mijn klanten? Aangezien ik hou van een praatje, heb ik een aantal klanten gevraagd waar men deze bol voor gebruikte. Klanten vertelden vol enthousiasme hun verhaal en stuurden mij afbeeldingen toe. Dit vond ik zo ontzettend leuk dat ik besloot mij alleen te gaan richten op de verkoop van bollen.

Welkom bij de geboorte van bolgigant

Mijn webshop heeft sinds kort echt een focus op halve bollen gekregen. Ik wil jullie graag inspireren en zet zodoende telkens creaties op mijn inspiratiepagina. Hopelijk geeft jullie dit inzichten om ook de mooie creaties te maken. Natuurlijk ben ik ook heel nieuwsgierig naar deze creaties. Heb je leuke foto’s en wil je die met mij delen? Dat kan! Ik zie de foto’s graag tegemoet, je mag dit sturen naar info@bolgigant.nl.

Met vriendelijke groet,
Ilona Helmes