Retouren

Ruilen of retourneren bij Bolgigant is natuurlijk geen probleem. Wij vinden het erg belangrijk dat u een tevreden klant bent en blijft. En wij doen er alles aan om u tevreden te houden. Echter zijn er wel een aantal voorwaarden voor het retour sturen producten.


 

Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren?

Retourneren van producten is in veel gevallen mogelijk, echter gelden er wel een aantal voorwaarden. U kunt artikelen onder de volgende voorwaarden retourneren:

  • Artikel is onbeschadigd, ongebruikt en compleet in originele verpakking;
  • Met originele aankoopfactuur;
  • Binnen 8 dagen;

Bij het retourneren van een artikel berekenen wij altijd 10% van het aankoopbedrag exclusief BTW als retourkosten.

Wanneer u een artikel retour stuurt, meld dan uw retour eerst aan via 06 131 66 826 of info@bolgigant.nl. U krijgt dan een retournummer van ons. Voeg dit nummer bij uw retourzending in de doos. De kosten van de retourzending zijn voor de verzender.

 


 

Heeft u  vragen over het retour sturen van producten?

Wij snappen dat het retour sturen van producten een aantal vragen bij u oproept. U kunt uw vragen over het retour sturen natuurlijk altijd aan ons stellen, wij helpen u graag. U kunt uw vragen stellen door ons een email te sturen, dit kan via info@bolgigant.nl. Ook kunt u uw vragen stellen via WhatsApp of door Bolgigant te bellen. Wij staan u graag te woord. Bekijk onze contact pagina voor alle contact mogelijkheden. Of bekijk onze meest gestelde vragen om te zien of uw vraag er tussen zit.

 


 

Wat is het retouradres?

Helmes webshops
Hof van Rome 41
7007 JW DOETINCHEM