Het gezicht achter Bolgigant.nl

Welkom bij Bolgigant, een onderdeel van Displayshop Contrast. Dé expert op het gebied van halve bollen.

Onze webshop is gevuld om u inspiratie te kunnen geven wat u kunt met deze bollen. Wij zijn daarnaast uniek met het leveren van halve bollen met een diameter van 600 tot 1000mm.

het gezicht achter bolgigant

De geschiedenis van Displayshop Contrast en het ontstaan van Bolgigant.

Sinds 1991 is Displayshop Contrast gespecialiseerd in het vervaardigen van acrylaat producten. In het begin betrof de productie voornamelijk lichtbakken, maar in de loop der jaren is Displayshop Contrast uitgegroeid tot specialist in de productie van displays en POS-producten.

Sinds 2005 zijn we aanwezig in 14 Europese landen, werken we samen en produceren we voor de grootste merken. Onze investeringen in machines, technologie en menselijk kapitaal garanderen een constant stijgende en solide leiderspositie in Centraal-Europa. We exporteren naar 14 Europese markten en willen toonaangevend zijn in de verwerking van kunststofplaten. Sinds 2021 hebben wij de keuze gemaakt voor alleen de verkoop van halve bollen van 100mm tot 1000mm, gezien de vraag hiernaar stijgende is en wij ons kunnen onderscheiden met dit artikel.

Over Bolgigant en onze webshop

Wij zijn een groothandel van diverse bollen, allemaal te koop in onze webshop. Artikelen zoeken, bekijken en bestellen is erg eenvoudig via onze webshop, u plaatst een order en betaalt zoals u wilt. Uw order zal binnen no- time (indien op voorraad) bij u binnen zijn. Staat het artikel niet in onze webshop, dan bieden wij met maatwerk een oplossing. U vertelt ons uw wensen en wij maken een passende offerte.

Ons team

Door jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in de markt en in jouw branche. Daardoor de keuze om over te gaan op alleen de bollen. Of het nu gaat over het presenteren van uw product of ter decoratie in een ruimte. Onze experts geven graag persoonlijk advies en informatie over onze artikelen. Wij houden van persoonlijk contact en spreken u dan ook graag telefonisch. Een e-mail sturen of een berichtje via WhatsApp kan natuurlijk ook.

Displayshop Contrast

Hof van Rome 41
7007 JW Doetinchem

Telefoon: 06 303 85 198
E-mail: info@bolgigant.nl
BTW: NL854214835B01
KVK : 61118265