Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Bolgigant. Op deze pagina vind u de meest gestelde vragen met betrekking tot uw toekomstige of huidige bestelling zoals contactgegevens, verzending, bestellen en retourneren van producten. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Kortom, wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw bestelling goed te verlopen. Samenvattend staat onze klantenservice altijd voor u klaar!

 

Bestellen en betalen

 

Levering en verzendkosten

 

Retourneren

 

Klachten en garantie

 

Heeft u een specifieke vraag?

Onze klantenservice staat altijd voor uw klaar. Staat uw vraag niet tussen onze veelgestelde vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij houden van persoonlijk contact en spreken u dan ook graag telefonisch. Een e-mail sturen of een berichtje via Whatsapp kan natuurlijk ook.

 

Offerte en speciale vragen

Lukt het niet om de gewenste halve bol via de website te vinden? Of heb je speciale maatwerk wensen? Vraag dan een offerte aan waarin je deze wensen omschrijft. Bolgigant neemt je aanvraag graag in behandeling en neemt dan snel contact met u op.

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van onze halve bollen of andere producten? Maak dan gebruik van onze persoonlijke service. Wij voorzien u graag van maatwerk en helpen u met het maken van de beste keuze in acrylaat halve bollen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u te allen tijde tevreden bent over onze service. Door persoonlijk contact kunnen wij deze service erg goed bieden. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u ook inspireren doormiddel van foto’s, op deze manier kunnen wij u laten zien hoe andere klanten onze producten gebruiken. Bovendien kunt u direct vragen stellen, indien dit natuurlijk van toepassing is. Kortom, wij staan garant voor een persoonlijke service en onderscheiden ons met behulp van onze kennis en ervaring.