Inspiratie van een klant

Acrylaat halve bollen inspiratie

Heb je inspiratie nodig voor het gebruik van een halve bol? Acrylaat halve bollen zijn overal te gebruiken. De halve bol maakt indruk met zijn eenvoudige elegantie. De bol is gemaakt van acrylaat en is transparant. Deze doorzichtige halve bollen zijn bij uitstek geschikt voor de presentatie van allerlei soorten goederen en zeer populair voor in winkels of op beurzen. Om u een aantal voorbeelden te geven van de mogelijkheden zullen wij foto’s van onze klanten delen.

Voorbeelden van het gebruik van halve bollen aan de muur

Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden van het gebruik van acrylaat halve bollen voor aan de muur. De wijze waarop deze klant onze halve bollen gebruikt heeft maakt de ruimte tot een chique en elegante plek. De unieke voorwerpen hebben nu een prominente plaats gekregen in deze ruimte. Met de zwarte achterwand en de perfecte belichting oogt deze toepassing als een waar kunstwerk. Zoals u kunst zien heeft deze klant een glimmende kever en veren van pauwen gebruikt, maar daarnaast ook kunststofplanten en zelfs diamantje en een item van het merk Chanel. Wat u ook in de kunststof halve bol plaats, het is een handige manier om producten te displayen.

Zelf een voorbeeld dat u wilt delen?

Heeft u iets uniek gemaakt en wilt u dat graag delen? Dat vinden wij erg leuk! Neem vrijblijvend contact op om uw werk met ons te delen. Wij vinden het leuk om te zien wat onze klanten met de halve bollen maken. Wellicht kunnen andere klanten ook weer inspiratie op doen door uw creatie.