Menu

37,25 37,25

  • Artikelnummer: H-100
  • Levertijd: Beschikbaar

De bolspiegel 360° is een panoramaspiegel van helder acryl die op kruisingen tegen het plafond geplaatst moet worden. Deze spiegel is een hele bolspiegel met een zichthoek van 360° en zorgt voor een betere veiligheid in kantoren, winkels, magazijnen, ziekenhuizen, parkeergarages, bij liftuitgangen, enz.

 

 

Productbeschrijving

Je wilt je winkel, bedrijf of parkeergarage in de gaten houden maar geen zware investeringen doen en camera’s plaatsen? Dat kan met een kleine 100mm bolspiegel.

Low-cost oplossing, grote 100mm spiegelbol

Winkeldiefstal is een hele grote bron van ergernis voor de detailhandel. Deze bolspiegel van 100mm is een low-cost oplossing die je niet alleen het zicht bezorgd waarnaar je opzoek bent. Maar ook nog eens uiterst preventief werkt tegen diefstal. Door zijn speciale vorm heb je met deze bolvormige panorama spiegel van helder acryl een zicht op de situatie vanuit elke hoek.

Veiligheid op werkvloer met een bolspiegel

Ideaal om toezicht op machines en gemeenschappelijke ruimtes te houden. Gebruik hem op locaties die een veilige doorstroom van voetgangers en verkeer moeten garanderen zoals een magazijn, werkplaatsen, garages, parkeergarages, enz. Deze bolspiegel van 300 mm is ook ideaal voor het bevorderen van de veiligheid in magazijnen en fabrieken waar voertuigen rijden. Voor optimaal zicht en optimale observatie!

Ander formaat dan de 100mm?

Zoek je de grootste maat, dan is de 100mm halve bol echt de juiste keuze. Of zoek je juist een maatje groter? Neem dan eens een kijkje bij de 235mm halve bolspiegel.

Verschillende formaten bolspiegels

Wij leveren halve bolspiegels in verschillende formaten. Bewakingsspiegel, beveiligingsspiegel, observatiespiegel of verkeerspiegel. Het zijn allemaal andere namen voor hetzelfde. Een bolle spiegel om plaatsen te kunnen zien die onoverzichtelijk zijn. De halve bol spiegel is een fantastische bewakingsspiegel als je de ruimte aan het plafond hebt. Bijvoorbeeld een kruising van twee looppaden is een ideale plaats voor een halve dome beveiligingsspiegel.