Menu

48,50 48,50

  • Artikelnummer: AB 350
  • Levertijd: Beschikbaar

Formaat: 350 mm
Soort: Transparant

De halve bol maakt indruk met zijn eenvoudige elegantie. De bol is gemaakt van acrylaat en is transparant. Deze doorzichtige halve bollen zijn bij uitstek geschikt voor de presentatie van allerlei soorten goederen  en zeer populair voor in winkels of op beurzen. Met een plastic halve bol kunt u uw product onder de aandacht brengen, maar is het product ook beschermd.

 

Productbeschrijving

Halve bol 350mm in doorsnede

Een 350mm halve bol gemaakt van acrylaat is perfect voor een doe-het-zelver of een creatieveling. Met dit formaat kan je alle kanten op, je kan je fantasie helemaal de vrije loop laten als je deze bol kiest. Natuurlijk zijn er ook andere formaten beschikbaar als je liever een grotere halve bol wilt hebben. Zoek je bijvoorbeeld een maatje groter dan is de 500mm halve bol echt de juiste keuze. Of zoek je juist een kleinere halve bol? Neem dan eens een kijkje bij de 250mm acrylaat halve bol.

Bolgigant heeft kleine en grote formaten

Wij leveren heldere kunststof decoratie bollen in diverse afmetingen. Ben je op zoek naar een specifieke maat halve bol dan vind je die bij Bolgigant zeker. Bolgigant is de expert op het gebied van halve bollen. De kwaliteit van onze acrylaat halve bollen is uitstekend. Acrylaat halve bollen zijn overal te gebruiken, in winkels of als decoratie materiaal. De halve bol maakt indruk met zijn eenvoudige elegantie.

Heb je inspiratie nodig?

Het is altijd leuk om te zien wat anderen van een halve bol maken. Doe inspiratie op voor je eigen project op ons blog. Wij delen regelmatig nieuwe berichten met foto’s van onze klanten of een persoonlijk verhaal. Heb je zelf iets gemaakt en wil je dat graag delen? Dat kan, neem dan contact met ons op.